x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

Samsung Star II Ревю

Samsung Star II

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags:

Go to page
Samsung Star II Ревю
Въведение:

Запазвайки традицията на първия Samsung Star, който пожъна голям успех с 30 милиона продадени бройки, Samsung Star II е привлекателен и достъпен неумен телефон със сензорен екран, който има няколко подобрения в сравнение с предшественика си.

Оригиналният Star разполагаше с 3-инчов резистивен екран, както и първа версия на потребителския интерфейс TouchWiz на Samsung. Докато представеният през тази година Star II предлага повече стил благодарение на бялото си тяло,  3-инчов капацитивен екран, както и третата версия на интерфейса TouchWiz. Той е позициониран в ниския ценови клас и затова от Samsung не са добавили поддръжка на 3G, но телефонът има Wi-Fi (оригиналният Star няма) и EDGE.

Дали това ще е достатъчно, за да се повтори успехът на оригиналния Samsung Star в ерата на евтините смартфони с Android? Прочетете по-нататък, за да разберете...


Дизайн:

Samsung Star II се усеща много лек, когато го хванете, тъй като тежи 94 г. и има традиционна правоъгълна форма. Той е леко дебел за размерите си (12.4 мм), но това не се усеща неприятно. Бялото тяло се откроява на фона на останалите телефони, повечето от които са оцветени в тъмен цвят, но ако не харесвате белия цвят, може да бъдете спокойни, тъй като телефонът ще се предлага и в други цветове, сред които и черно.

Samsung Star II се усеща много лек в ръката - Samsung Star II Ревю
Samsung Star II се усеща много лек в ръката - Samsung Star II Ревю
Samsung Star II се усеща много лек в ръката - Samsung Star II Ревю

Samsung Star II се усеща много лек в ръката


Samsung Star II Ревю

Можете да сравните Samsung Star II с много други телефони чрез нашето Визуално сравнение.

Както вече споменахме, Star II има 3-инчов тъчскрийн, който е капацитивен и определено се откроява от резистивния дисплей на оригиналния Star. Той има резолюция 240 х 400 пиксела и изобразява 256 хиляди цвята. Екранът е малко под средното ниво, но това е нормално предвид ниската цена. Въпреки това, видимостта навън и ъглите на видимост са добри. Под екрана ще откриете бутоните за приемане и прекъсване на разговор, а между тях се намира голям бутон за меню.

Samsung Star II има 3-инчов тъчскрийн - Samsung Star II Ревю

Samsung Star II има 3-инчов тъчскрийн


По сивата рамка на Star II са разположени повечето от останалите бутони. Те включват бутоните за сила на звука, които са отляво, а от дясната страна са поместени слотът за microSD карти, който поддържа карти с до 16GB памет, както и бутон за включване/заключване. Отгоре се намира 3.5мм аудио жак и microUSB порт за зареждане, който има плъзгащо се капаче. Дотук всичко изглежда стандартно, но това, което наистина привлече нашето внимание е слота за microSD карти, който е удобно разположен на една от страните и е лесно достъпен без да е необходимо да премахвате батерията.

Дясна - Страните на Samsung Star II - Samsung Star II Ревю
Горна - Страните на Samsung Star II - Samsung Star II Ревю
Лява страна - Страните на Samsung Star II - Samsung Star II Ревю

Дясна

Горна

Лява страна

Страните на Samsung Star II


Няма да отриете нищо претенциозно на белия заден капак. Там се намира 3-мегапикселовата камера, която е с фиксиран фокус и няма светкавица, нито някакъв предпазител. Решетката на високоговорителя е другото нещо, което допълва визията на задната страна.

Гръб - Samsung Star II Ревю
Гръб - Samsung Star II Ревю

ГръбSamsung Star II 360 Градусов изглед:2 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

PhoneArena rating:
6.5Добро
Display3.00 inches, 240 x 400 pixels (155 ppi) TFT
Camera3.2-мегапиксела
Size4.23 x 2.13 x 0.49
(107.5 x 54 x 12.4 mm)
3.32 oz  (94 g)
Battery1000 mAh, 8.3 hours talk time

Latest stories