x PhoneArena is hiring!

Samsung Galaxy Ace Ревю

Samsung Galaxy Ace Ревю
Въведение:

Samsung Galaxy Ace Ревю
Ако Samsung има телефон, който да е позициониран в средния клас смартфони с Android и предлага добра комбинация от цена и характеристики, то първо бихме се сетили за  Samsung Galaxy Ace. Вместо да разполага с най-модерните технологии, той предлага почти пълно Android изживяване срещу сравнително добра цена от около 550 лева. Налице са 800MHz Qualcomm процесор и 278MB RAM памет. Samsung са сложили 5-мегапикселова камера и удобно разположен microSD слот за карти от едната страна на устройството, което донякъде прилича на iPhone 4 и има 3.5-инчов екран. Дали това е достатъчно за Galaxy Ace да пожъне успех? Продължете да четете, за да разберете.


Дизайн:

Дизайнът е това, което отличава една компания в препълнения пазар на Android, но Galaxy Ace има тяло, което осезаемо прилича на Apple iPhone 4. Ace разполага с екран с подобни размери (3.5-инчов) и резолюция 320 x 480 пиксела. Екранът има добра чувствителност при допир, но е трудно видим под директна слънчева светлина. От Samsung са пропуснали да добавят олеофобно покритие, но това не е изненада предвид цената на телефона. Пространството около екрана е също толкова голямо като при iPhone 4, но единичният физически бутон под екрана е елементът, който най-много свързва дизайна на Ace със смартфона на Apple. И накрая, от двете страни на физическия бутон има два капацитивни бутона, които допълват дизайна на лицевата част. Galaxy Ace ще се продава в две версии – бяла и черна.

Samsung Galaxy Ace има тяло, което осезаемо прилича на Apple iPhone 4 - Samsung Galaxy Ace Ревю
Samsung Galaxy Ace има тяло, което осезаемо прилича на Apple iPhone 4 - Samsung Galaxy Ace Ревю
Samsung Galaxy Ace има тяло, което осезаемо прилича на Apple iPhone 4 - Samsung Galaxy Ace Ревю

Samsung Galaxy Ace има тяло, което осезаемо прилича на Apple iPhone 4


Samsung Galaxy Ace Ревю

Можете да сравните Samsung Galaxy Ace с много други телефони чрез нашето Визуално сравнение.

По страните на телефона има хромирана, сива рамка от пластмаса, която отново напомня за дизайна на iPhone. Отляво, върху нея са разположени бутоните за сила на звука, а слота за microSD карти е поместен в средата на дясната страна на смартфона (поддържа карти с до 32GB памет). От горната страна ще откриете бутона за заключване, плъзгащо се капаче на microUSB порта, който служи за зареждане или синхронизация с компютър, както и 3.5мм аудио жак.

Дясна страна - Страните на Samsung Galaxy Ace - Samsung Galaxy Ace Ревю

Дясна страна

Страните на Samsung Galaxy Ace - Samsung Galaxy Ace Ревю
Лява страна - Страните на Samsung Galaxy Ace - Samsung Galaxy Ace Ревю

Лява страна

Страните на Samsung Galaxy Ace


На задната страна е поместена 5-мегапикселова камера с автофокус и LED светкавица. Единственото друго нещо, което ще отриете на задната страна е високоворителят.

Гърбът на телефона - Samsung Galaxy Ace Ревю
Гърбът на телефона - Samsung Galaxy Ace Ревю
Гърбът на телефона - Samsung Galaxy Ace Ревю

Гърбът на телефона


Въпреки че бляскавото, пластмасово покритие на гърба на Ace създава солидно усещане, по него остават много отпечатъци. Като цяло, очудващата прилика с Apple iPhone е това, което може да направи този телефон привлекателен от гледна точка на дизайна. Това устройство може да прилича на iPhone, но то няма как да пресъздаде цялостното усещане, което създава смартфона на Apple, нали?

Samsung Galaxy Ace до Apple iPhone 4 - Samsung Galaxy Ace Ревю
Samsung Galaxy Ace до Apple iPhone 4 - Samsung Galaxy Ace Ревю

Samsung Galaxy Ace до Apple iPhone 4Samsung Galaxy Ace 360 Градусов изглед:FEATURED VIDEO

3 Comments

1. sti4o77

Posts: 1; Member since: мар 08, 2012

mnogo dobar telefon kato cqlooo noooo na edin moi priqtel ne mu tragva android marketa kato go natisne ni6to nestava

2. ZoZi123

Posts: 1; Member since: окт 19, 2012

mnogo me kefi prodavate li go??

3. bobo123

Posts: 1; Member since: яну 17, 2013

" Galaxy Ace има 158MB вградена памет, но в комплекта има microSD карта с 2GB памет, така че имате достатъчно място за изтегляне на стандартния набор от приложения."- това е пълна лъжа!В комплекта няма карта памет с 2 GB!Миналата седмица си закупих Galaxy Ace 2!
Galaxy Ace
  • Display 3.5" 320 x 480 pixels
  • Camera 5-мегапиксела
  • Processor Qualcomm Snapdragon S1 MSM7227, Едноядрен, 800 MHz
  • Storage 0.158 GB + microSDHC
  • Battery 1350 mAh(6.50h 3G talk time)

LATEST_STORIES

This copy is for your personal, non-commercial use only. You can order presentation-ready copies for distribution to your colleagues, clients or customers at https://www.parsintl.com/phonearena or use the Reprints & Permissions tool that appears at the bottom of each web page. Visit https://www.parsintl.com/ for samples and additional information.