Samsung Corby II Ревю

Samsung Corby II

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags:

Go to page
Samsung Corby II Ревю
Въведение:

Samsung Corby II, известен и като Samsung GT-S3850, е наследник на оригиналния Corby. Corby беше бюджетен телефон, който излезе на пазара през септември 2009 и се отличаваше с капацитивен тъчскрийн, ниска цена и свеж дизайн. Но в днешни дни потребителите не може да се впечатлят само от тъчскрийн, така че дали от Samsung са добавили други интересни характеристики в привлекателния Corby II? Корейската компанията е оборудвала телефона с Wi-Fi и по-голям,  3.14-ичов QVGA екран, но въпреки това Samsung Corby II си остава един достъпен, неумен телефон със сравнително посредствена 2-мегапикселова камера. Дали си струва да го купите? Останете с нас, за да разгледаме дизайна и функционалността преди да дадем окончателното си мнение.


Дизайн:

Оригиналният Corby се открояваше със своя свеж, младежки дизайн, лесно сменяеми задни панели и дръзки извивки, но Samsung Corby II не може да се похвали с такава оригиналност. Изглежда че младежкият и социално ориентираният оригинален Corby е помъдрял и е станал по-сериозен, започвайки от консервативния черно-бял цвят на задната страна и стигайки до класическия шрифт в менютата.Можете да сравните Samsung Corby II с много други телефони чрез нашето Визуално сравнение.


Но има още нещо поразително в дизайна на второто поколение Corby – той е много, много близко копие на Samsung Galaxy mini. Разбира се, формата на трите физически бутона под екрана е променена, високоговорителят на гърба е изместен и цветовете са различни, но корпусът на практика е еднакъв.

Първо, 3.14-инчовият капацитивен LCD екран ви приветства със скромна резолюция от 240х320 пиксела, което на практика означава малка гъстота на пикселите и недобри ъгли на видимост. Освен дисплея, на лицевата страна ще откриете говорител, както и три физически бутона, които са лесни за натискане.


Отдясно се намира слот за microSD карти, в който може да поставяте карти с до 16GB памет докато телефона работи, а бутоните за сила на звука са поместени отляво. На горната страна на устройството има microUSB, който е предпазен чрез капаче, както и 3.5мм аудио жак. И накрая, релефната задната част приютява 2-мегапикселовата камера с фиксиран фокус, както и високоговорителя.За да обобщим частта с дизайна, трябва да кажем, че телефонът е по-скоро компактен и практичен, а релефният гръб осигурява здрав захват. Всъщност, като цяло дизайнът не ни изненадва, тъй като е еднакъв на Galaxy mini. Честно казано, на нас ни допадна пластмасовия, но здрав корпус на Galaxy mini, така че нямаме забележки относно Corby II, тъй като той е идентичен с него.


Samsung Corby II 360 Градусов изглед:
FEATURED VIDEO

0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

PhoneArena rating:
4Средно
Display3.14 inches, 240 x 320 pixels (127 ppi) TFT
Camera2.0-мегапиксела
Size4.33 x 2.39 x 0.46
(109.9 x 60.6 x 11.7 mm)
3.60 oz  (102 g)
Battery1000 mAh, 9.5 hours talk time

Latest stories