Samsung Ch@t 335 Превю

Samsung Ch@t 335

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags:

Go to page

Това е нашето превю на прототип, очаквайте нашето ревю скоро.

Samsung Ch@t 335 Превю
Въведение:

Samsung Ch@t 335 (известен и като Samsung S3350) е неумен телефон със стандартна форма и QWERTY клавиатура, и той е създаден за хората, които пишат доста. Освен че получавате клавиатура в стил BlackBerry, телефонът предлага и разширени възможности за сърфиране в интернет, благодарение на Wi-Fi. Обаче, най-важното е, че той ще има много достъпна цена, така че най-вероятно много хора ще си го купят, а някои даже може да сменят своето BlackBerry. В момента, устройството се продава за около 270 лева без договор, но преди да правим заключения, нека разгледаме в детайли дизайна и функциите на Ch@t 335...


Дизайн:

Първото нещо, което ще забележите, когато хванете Samsung Ch@t 335, е колко тънък е този телефон. Няма да го сравняваме с най-тънките телефони на пазара (той определено не е такъв), но просто се усеща приятно в ръката. Тялото му е направено от пластмаса, което не е изненада предвид цената. Не се притеснявайте от случайно изплъзване – задният капак има издадени точици, които спомагат за здрав захват. Освен това, задната част на телефона е леко заоблена, така че да приляга удобно в ръката.

Samsung Ch@t 335 се усеща приятно в ръката - Samsung Ch@t 335 Превю
Samsung Ch@t 335 се усеща приятно в ръката - Samsung Ch@t 335 Превю
Samsung Ch@t 335 се усеща приятно в ръката - Samsung Ch@t 335 Превю

Samsung Ch@t 335 Превю

Можете да сравните Samsung Ch@t 335 с много други телефони чрез нашето Визуално сравнение.

В свят на огромни мобилни дисплеи, 2.4-инчов TFT екран със скромна резолюция от 320 x 240 пиксела може да не изглежда голям дори за устройство от среден клас, но той е удобен, ако трябва да го използвате за писане или говорене. По отношение на ъгли на видимост, TFT дисплея се представя на средно ниво. Той не е сензорен, но навигацията е гладка, благодарение на оптичния трекпад. Той регистрира нашето докосване много точно и когато прибавите възможността за лесна настройка на чувствителност, навигацията става още по-функционална. И освен това, оптичният трекпад може да бъде използван и с ръкавици, за разлика от модерните телефони с капацитивни екрани, така че това определено е плюс, ако живеете в по-студен район.

Телефонът има 2.4-инчов TFT екран - Samsung Ch@t 335 Превю
Телефонът има 2.4-инчов TFT екран - Samsung Ch@t 335 Превю

Но всичко това изглежда безинтересно в сравнение с клавиатурата в стил BlackBerry. Клавишите имитират формата на бутоните, които вероятно сте виждали при устройствата на RIM. Те са оформени по подобен начин  - наклонени са наляво от лявата страна на клавиатурата, докато в дясната част клавишите са наклонени на дясно, благодарение на което писането е много лесно. Обаче, Samsung Ch@t 335 е малко по-тесен от оригиналния BlackBerry Bold, което означава, че клавишите са по-малки. Ако имате големи пръсти, би било добре първо да изпробвате писането с телефона, преди да си го купите, тъй като това може да е проблем.

Samsung Ch@t 335 има клавиатура в стил BlackBerry - Samsung Ch@t 335 Превю

От горната страна се намира стандартният 3.5мм аудио жак и microUSB порт с плъзгащо се капаче - с него може да зареждате/синхронизирате устройството. Отдясно са поместени бутоните за звука, които са на много удобно място и са ясно различими. На задната страна ще откриете 2-мегапикселова камера и високоговорител. След като отворите задния капак, имате достъп до слота за microSD карти. Естествено, това звучи по-лесно, отколкото реално е и след като сменихме няколко карти с памет, ни се искаше да е наличен microSD слот, който е поставен на такова място, че да не е необходимо всеки път да отваряте капака на телефона. Батерията с капацитет 1000mAh също може да се изважда и да се сменя.

Страните на Samsung Ch@t 335 - Samsung Ch@t 335 Превю
Страните на Samsung Ch@t 335 - Samsung Ch@t 335 Превю
Страните на Samsung Ch@t 335 - Samsung Ch@t 335 Превю
Страните на Samsung Ch@t 335 - Samsung Ch@t 335 Превю

Гръб - Samsung Ch@t 335 Превю
Гръб - Samsung Ch@t 335 Превю


Samsung Ch@t 335 360 Градусов изглед:FEATURED VIDEO

0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

PhoneArena rating:
няма оценка
Display2.40 inches, 320 x 240 pixels (167 ppi) TFT
Camera2.0-мегапиксела
Size4.38 x 2.41 x 0.47
(111.2 x 61.2 x 11.9 mm)
3.49 oz  (99 g)
Battery1000 mAh, 12 hours talk time

Latest stories