HTC Wildfire S Ревю

HTC Wildfire S

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags:

Go to page
HTC Wildfire S Ревю
Въведение:

Оригиналният Wildfire доста спомогна за разпространението на HTC и Android сред масовите потребители. Въпреки че неговата цена беше по-достъпна от събратята му с по-добри характеристики като например HTC Desire, той имаше добро качество на изработка, което е запазена марка на HTC, както и потребителски интерфейс Sense. В ревюто му ние като цяло одобрихме телефона, констатирайки, че той може да бъде ъпдгрейднат по няколко показателя, сред които най-вече се открояваше екранът. Да се надяваме, че с HTC Wildfire S, тайванската компания отново ще успее да привлече вниманието към линията Wildfire.

Дизайн:

Дизайнът на HTC Wildfire изигра ключова роля за успеха на устройството, което приличаше на умалена версия на HTC Desire, предлагайки подобна надеждност, но на по-ниска цена. За разлика от предшественика си, HTC Wildfire S има по-малко тяло, по-добър екран и по-привлекателен дизайн.Можете да сравните HTC Wildfire S с много други телефони чрез нашето Визуално сравнение.

Екранът на Wildfire S е с увеличена резолюция - 320х480 пиксела, а неговият диагонал е 3.2 инча. Това значително подобрява остротата на дисплея, като LCD дисплеят произвежда добре наситени цветове, както и добри нива на яркост и контраст, което спомага за нормална видимост навън, освен в случаите, когато е прекалено светло.


Разглеждайки телефона, ще откриете, че точно под дисплея се намират четири капацитивни бутона, които са побрани в черна рамка, която огражда екрана. Нашият  модел е бял със сребърни елементи, като освен този вариант, Wildfire S ще се продава и в металическо тъмносиво. Отгоре се намира бутонът за включване и 3.5мм аудио жак, а отляво са поместени бутоните за сила на звука, както и microUSB порт. На гърба се намира 5-мегапикселова камера, като от едната ѝ страна ще видите LED светкавица, а от другата - високоговорител. Слотовете за SIM и microSD карти се намират под капака на батерията.


Като цяло, дизайнът е малко смесен. Матираната бяла пластмаса изглежда леко спортна, граничеща с евтино усещане, така че надали ще допадне на всеки. Обаче, благодарение на страхотния екран, малките размери и солидното качество на изработка, HTC Wildfire S определено ще намери доста свои почитатели.FEATURED VIDEO

1 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

PhoneArena rating:
7Добро
Display3.20 inches, 320 x 480 pixels (180 ppi) TFT
Camera5-мегапиксела
Hardware
Qualcomm Snapdragon S1 MSM7227, Едноядрен, 600 MHz, ARM11 processor
Size3.99 x 2.34 x 0.49
(101.3 x 59.4 x 12.4 mm)
3.70 oz  (105 g)
Battery1230 mAh, 7.1 hours talk time

Latest stories