x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

iPhone 4S може да се появи на WWDC

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

iPhone 4S може да се появи на WWDC
Ако ви е омръзнало да чакате всичко да се промени отново за пети път, може би няма да се налага да чакате толкова дълго. Наскоро се появи нов слух, според който iPhone 4S ще дебютира на изложението WWDC, което ще се проведе между 6 и 10 юни. Слухът започна от английския технологичен блог Electricpig, като зад него стоят интересни аргументи.

От Electricpig са убедени, че там ще дебютура iPhone 4S, тъй като английският PR отдел на iPhone желаят Electricpig и други английски журналисти да присъстват на WWDC, което ще се проведе в Сан Франциско.

Това не означава непременно, че на WWDC ще бъде представен новият iPhone, но определено може да очакваме нещо, свързано с iPhone. Първоначално се очакваше летният дебют на новия iPhone да бъде отложен за по-късен период, заради старта на продажбите през февруари на CDMA версия на iPhone 4 за американския оператор Verizon. Тези съмнения сякаш се потвърдиха, когато се появиха първите флаери за WWDC, които твърдяха, че събитието ще е за „бъдещето на iOS и Mac OS X”, а не за бъдещето на iPhone.

Най-разпространената теория в технологичния свят е, че iPhone 4S ще бъде преходно устройство, което ще бъде представено през тази есен и ще включва двуядрен процесор, както и някои козметични промени. Очаква се iPhone 5, който ще бъде представен следващата година, да има по-сериозни промени по дизайна.

Ние не сме напълно убедени, че Apple приканва журналисти, за да представи iPhone 4S. Просто компанията иска колкото се може повече медии на събитието, тъй като медията е важна част от тяхната маркетингова стратегия.

източник: Electricpig

0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories