x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

Windows Phone 7 може да дебютира на зрелищно събитие в Ню Йорк на 11-ти октомври

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

Windows Phone 7 може да дебютира на зрелищно събитие в Ню Йорк на 11-ти октомври
Любимите ни "множество запознати с материята източници" потвърдиха за Pocket-lint, че датата 11-ти октомври е определена за дебюта на Windows Phone 7 по света. Според тях събитието ще се проведе в Ню Йорк, и ще се излъчва на живо по цял свят.

Нова мобилна операционна система, създадена от едно от най-големите и уважавани имена в IT индустрията вероятно ще предизвика вълнение в света на мобилните телефони за известно време, затова не е учудващо, че Microsoft планират голямо парти по случая. Освен това много е вероятно разработката, рекламата и разпространението на WP7 да струват 1 милиард долара на Microsoft, и приличен дял от тези пари несъмнено ще са заделени за откриването.

Това съвпада с многото слухове и полуофициални потвърждения, че устройства, базирани на Windows Phone ще започнат да се появяват през октомври, първо в Европа, после и в Северна Америка. Има и слухове за невероятен WP7 хардуер, има и интересни демонстрации на вече съществуващ хардуер, затова сме сигурни, че събитията около обявяването на новата мобилна операционна система и телефоните с нея ще ни ангажират за дълго. 

източник: Pocket-lint

0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories