x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

Windows Phone 7 идва в Европа на 21-ви октомври с 2000 готови приложения?

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

Тази статия съдържа неофициална информация.

Windows Phone 7 идва в Европа на 21-ви октомври с 2000 готови приложения?
Отдавна не е тайна, че Европа първа ще изпита удоволствието от Windows Phone 7, преди и американските потребители да имат възможността да опитат мобилната платформа от следващо поколение на Microsoft. На хоризонта се появява дата, показваща кога европейските потребители действително ще видят устройства с платформата по магазините.

Според изтекъл документ от Three UK, изглежда че 21-ви октомври е магическата дата, на която потребителите ще могат да се сдобият със своя Windows Phone 7 телефон на Samsung. В документа той се намира между BlackBerry Torch 9800 и Samsung Europa, наречен е “Windows 7Phone” и е споменато, че излиза на 21-ви октомври, както и че за него ще има на разположение около 2000 приложения от самото начало. Като се замислим, това е добра цифра за платформа, която едва прохожда, но от друга страна, говорим не за кой да е, а за Microsoft.

4-инчовият Super AMOLED дисплей с който ще е оборудван ни кара да мислим, че това ще е Samsung Cetus SGH-916 или 917, който видяхме неколкократно напоследък, но скоро ще знаем със сигурност. 

източник: Engadget

Windows Phone 7 идва в Европа на 21-ви октомври с 2000 готови приложения?

0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories