x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

WP7-базираните HTC Trophy и HTC Mozart идват в Европа

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

WP7-базираните HTC Trophy и HTC Mozart идват в Европа
Наскоро изтече подробна информация за HTC Mozart, както и за HTC Trophy, които са едни от първите европейски Windows Phone 7 телефони на тайванския производител.

HTC Mozart идва с 3,7-инчов тъчскрийн с 480х800 пиксела резолюция, 512 MB ROM и 576 MB RAM на чипсет от 1GHz. Размерите му са 119х60,2х11,9 мм, а теглото му заедно с 1300mAh батерия е 130 грама. Вградената памет е 8GB.

От всички Windows Phone 7 устройства това е с най-голям акцент върху камерата, като е оборудвано с 8-мегапикселов сензор и ксенонова светкавица, и е способно на HD видео запис.

HTC Trophy качва мизата с 3,7-инчов екран, но останалите хардуерни спецификации са идентични с тези на HTC Mozart. Размерите му са 118,5х61,5х11,96 мм, и със същата 1300mAh батерия тежи малко повече - 140 грама. Другата забележима разлика с HTC Mozart е камерата - HTC Trophy има стандартната за WP7 5-мегапикселова камера с двойна LED светкавица, с възможност за 720p HD запис на видео.

И двата телефона разполагат с Dolby Mobile и SRS съраунд звук, и както изглежда, явно така е с всички Windows Phone 7 телефони на HTC.

Наистина нямаме търпение да се сдобием с HTC Mozart и неговата 8-МП камера с ксенонова светкавица. HTC Mozart трябва да излезе за операторите Orange във Франция и Англия, и за Deutsche Telekom AG в Германия. HTC Trophy ще се появи първо при Vodafone в Германия, Испания и Англия. 

HTC Mozart спецификации
HTC Trophy спецификации

източник: HTC

HTC Trophy
HTC Trophy

HTC Trophy


HTC Mozart
HTC Mozart
HTC Mozart

HTC Mozart


0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories