x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

VIVACOM вече предлага интернет на 3 милиона домакинства в страната

Публикувано: , от PhoneArena Team

Tags :

VIVACOM вече предлага интернет на 3 милиона домакинства в страната
Водещият интернет-доставчик в България, VIVACOM, обяви, че услугите му вече се разпростират до забележителните 3 милиона домакинства в страната. Също така, компанията отбелязва, че в рамките на последните две години, половин милион от нейните абонати са се сдобили с чисто нова оптична връзка, позволяваща достигането на реално заявените от тях скорости.

Към настоящия момент, потребителите могат да се възползват от пакетната оферта на оператора за интернет и телевизия (DUO: FiberNet + TV), на цена от 15.80 лв. на месец за целия период на договора.

Можете да прочетете пълното прес-съобщение от VIVACOM по-долу.

VIVACOM с интернет услуга до 3 милиона домакинства и свързаност до 2.5 Gbps


София, 24 юли 2013 г. – 3 милиона домакинства вече имат достъп до високоскоростен интернет от VIVACOM със свързаност до 2,5 Gbps. Половин милион от тях получиха оптична връзка само за последните две години. За по-малко от 24 месеца VIVACOM успя да покрие най-големите градове в страната с чисто нова оптична инфраструктура, която позволява реално достижими скорости и достъп до интерактивна телевизия, чийто функции клиентът управлява сам.

Едно от най-силните предимства на оптиката на VIVACOM е, че мрежата му позволява на клиентите да получат реално заявените от тях скорости на пакета, тъй като техническото изпълнение на мрежата осигурява оптични точки до всеки един вход. В момента телекомът предлага специална пакетна оферта за интернет и телевизия (DUO: FiberNet + TV) на цена от 15.80 лв. на месец за целия срок на договора. Пакетът върви с безплатен Wi-Fi рутер, антивирусен софтуер, HD ТВ-оборудване, инженерна инсталация, както и денонощна техническа поддръжка.

Благодарение на пълното портфолио от услуги за широколентов интернет достъп, VIVACOM остава най-големия доставчик на интернет у нас, включително и в най-отдалечените места в страната. Телекомът е единствената компания, която покрива територията на България чрез оптична мрежа, ADSL-технология, сателитна връзка, мобилен и безжичен интернет достъп.

0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories