x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

Toshiba се включват в играта с Windows Phone 7-базирания TG03?

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

Тази статия съдържа неофициална информация.

Toshiba се включват в играта с Windows Phone 7-базирания TG03?
Както вече сме виждали в миналото, от Toshiba имат връзка с Microsoft, по-силна от връзките им с други мобилни платформи. Не може да се отрече, че с пускането на своя Windows Mobile-базиран Toshiba TG01, компанията стана един от първите производители, разкрили на света мощта на процесора Snapdragon. И въпреки че от Toshiba още не са потвърдили официално разработката на нов телефон, работещ с платформата Windows Phone 7, от известно време насам се въртят слухове, загатващи че те действително работят по такова устройство.

По-рано се предполагаше, че Toshiba TG03 ще се забави понеже компанията изчаква появата на новото поколение платформа на Microsoft. Но след като забелязахме процеса по сертифициране на TG03 в Global Certification Forum (Глобалният сертификационен форум), то това вероятно е индикация че смартфонът действително ще е с Windows Phone 7. Има обаче малка вероятност TG03 да е с инсталиран Windows Mobile или дори с Android.

Но накъдето и да поеме, телефонът изглежда ще е предназначен за мобилният оператор Telstra в Австралия, тъй като поддържа специфични за оператора 3G честоти. 

източник: The Unwired

Toshiba се включват в играта с Windows Phone 7-базирания TG03?

0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories