x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

Sony представи два PlayStation сертифицирани таблета с Honeycomb

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

Sony представи два PlayStation сертифицирани таблета с Honeycomb
През февруари се появиха скици на таблета на Sony и оттогава чакаме с нетърпение да научим повече за това устройство. Днес компанията най-накрая представи в Токио два таблета, които са захранени от Honeycomb и са PlayStation сертифицирани. И двата таблета разполагат с Wi-Fi, но е още по-интересно, че поддържат едновременно 3G и 4G мрежи. Продажбите ще започнат през тази есен.

Първият таблет носи кодовото име S1 (известен е и като Qriocity) и разполага с 9.4-инчов дисплей. Той има ергономичен дизайн, което спомага за по-удобно държане. Таблетът разполага със собствен потребителски интерфейс, като освен това е захранен от Android Honeycomb. Устройството е снабдено с предна и задна камера. Sony ще интегрира функционалността на S1 с други продукти от портфолиото си - например таблетът ще може да се използва като дистанционно за телевизорите на компанията.

Таблетът S2 има два 5.5-инчови екрана с резолюция 1024 х 480 пиксела. S2 е захранен от процесора Tegra 2 и има камера. Също като своя по-голям събрат, устройството разполага с  персонализиран интерфейс, който включва специализирани приложения за електронни книги и e-mail. Двата екрана са свързани заедно и цялото устройство прилича на обемна кутия за очила, но въпреки че създава впечатление за голямо устройство,  вицепрезидентът на Sony Кунимаса Сузуки демонстрира неговата компактност, като извади S2 от джоба на сакото си.

източник: Sony

Таблетът S1
Таблетът S1
Таблетът S1

Таблетът S1

Таблетът S2
Таблетът S2
Таблетът S2

Таблетът S2


0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories