x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

Sony Ericsson представи два нови телефона във Facebook: Sony Ericsson Mix Walkman и txt pro

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

Sony Ericsson представи два нови телефона във Facebook: Sony Ericsson Mix Walkman и txt pro
Цифрата от пет милиона фена не изглежда никак малка за която и да е компания, а в случая става дума за аудиторията на Facebook страницата на Sony Ericsson, която първа научи за обявяването на два нови телефона на компанията: музикалният Sony Ericsson Mix Walkman и Sony Ericsson txt pro, който разполага с QWERTY клавиатура. И двата телефона са неумни и са от средния клас, като те са снабдени с ъгловия потребителски интерфейс на SE, който вече сме виждали при Sony Ericsson Xperia mini. Mix Walkman и txt pro споделят някои еднакви характеристики като например 3-инчов капацитивен екран с резолюция от 240х400, който е предпазен от надраскване, както и 3-мегапикселова камера и Wi-Fi.

Sony Ericsson Mix Walkman се отличава със специалния бутон Zappin, който ви позволява бързо да намирате вашите любими песни  и дори да чуете кратък откъс от следваща песен. Освен това, той е снабден с някои караоке функции, като например намаляване на вокалите от дадена песен, за да може да пеете вместо тях.

Sony Ericsson txt pro изглежда по-сериозен със странично отварящата се QWERTY клавиатура. И той има 3.2-мегапикселова камера, а по отношение на софтуер е снабден със социално приложение, което обединява ъпдейтите на вашите приятели от Facebook и Twitter.

И двете устройства ще се появят на определени пазари през третото тримесечие на годината.

източник: Sony Ericsson (Facebook) чрез Reuters

Sony Ericsson Mix Walkman
Sony Ericsson txt pro

Sony Ericsson Mix Walkman

Sony Ericsson txt pro


0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories