x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

Samsung bada 2.0 ще се появи през септември, ъпдейтът 1.2 няма да е достъпен за телефони с WQVGA екрани

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

Samsung bada 2.0 ще се появи през септември, ъпдейтът 1.2 няма да е достъпен за телефони с  WQVGA екрани
Телефоните, които са захранени със собствената операционна система на Samsung и имат екран с WQVGA резолюция (240 x 400 пиксела) няма да получат ъпдейт до нейната най-последна версия – bada 1.2. Компанията съобщи неприятната новина чрез съобщение в Twitter. Това ще засегне няколко телефона от ниския до средния клас от линията Wave - S5250 Wave525, S5330 Wave533, S5750 Wave575, S5780 Wave 578 и S7230E Wave 723, всичките от които имат такъв екран. Ъпдейтът bada 1.2 донася нови функции като например Swype клавиатура, както и цялостно по-добро представяне. Но все още има надежда за собствениците на тези устройства, тъй като те може да получат следващия важен ъпдейт - bada 2.0, но това не е гарантирано.

В същото време, бе потвърдено, че bada 2.0 ще се появи през септември в различни държави. В ъпдейта ще бъде добавен мултитаскинг, както и потребителски интерфейс с нов дизайн, но от Samsung предупредиха, че може да има забавяне. Samsung Wave и Wave II определено ще са сред устройствата, които ще получат ъпдейта. Освен това, SDK пакета за следващия по-голям ъпдейт на bada ще се появи през третото тримесечие на годината.

От Samsung не са категорични дали в бъдещите версии на тяхната мобилна операционна система ще се поддържат VoIP приложения като Skype, така че по-добре да не се надявате излишно.

източник: Samsungbada чрез GSM Arena

0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories