x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

Samsung Galaxy mini и Galaxy Gio получават ъпдейт до Gingerbread

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

Samsung Galaxy mini и Galaxy Gio получават ъпдейт до Gingerbread
Samsung Galaxy mini и Galaxy Gio получават ъпдейт до Gingerbread
Android 2.3 Gingerbread не само подобрява работата на устройството и живота на батерията, ами и подсилва сигурността на системата, като същевременно донася малко обновление на потребителския интерфейс на платформата на Google, ето защо той е задължителен ъпдейт за вашето устройство с Android. Ако си мислите, че само най-класните смартфони ще получат ъпдейта, ще се изненадате да разберете, че това не е точно така, тъй като SamFirmware са се докоснали до първата версия на Gingerbread, която е предназначена за едни от най-достъпните смартфони на Samsung с Android.

Samsung Galaxy mini и Galaxy Gio ще получат ъпдейт до Gingerbread 2.3.3, но ако нямате търпение да изчакате официалния ъпдейт, може да отворите линка отдолу, за да видите инструкциите и да изтеглите бета фърмуера на телефона. След като изтеглите ъпдейта XXKPF за Galaxy mini и ъпдейта XXKPA за Galaxy Gio, може да го стартирате и да се възползвате от всички преимущества на Gingerbread.

Имайки предвид невпечатляващите характеристики, двете устройства доказват много важна теория – хардуерните характеристиките не са от особено голямо значение за ъпдейта. Така че не се изненадвайте, ако вашият класен Android смартфон не получи официален ъпдейт до Gingerbread.

източник: SamFirmware (Galaxy mini, Galaxy Gio) чрез Samsung Hub

0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories