x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

През август може да видим нов Apple iPhone с 8MP камера

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

През август може да видим нов Apple iPhone с 8MP камера
Въпреки предишните слухове, които твърдяха, че следващият Apple iPhone ще дебютира преди коледните празници, Macotakara съобщава, че са получили информация от анонимен източник, според която Apple ще представи следващата версия на легендарния тъчскрийн смартфон към края на юли или през август. За разлика от предишна информация, тази версия на iPhone няма да има 4-инчов екран и на практика ще има същия дизайн като Apple iPhone 4. 

Ще има една по-сериозна хардуерна промяна – новият iPhone няма да има слот за SIM карти, като ще поддържа едновременно GSM и CDMA мрежи, така че да може да се използва навсякъде по света. Освен това, новият iPhone ще има 8-мегапикселова камера и ще бъде захранен от ARM Cortex A9 процесор, както и чип на Qualcomm. Все още не се знае дали процесорът ще бъде едноядрен или двуядрен.

Според информацията, следващият голям ъпдейт на Apple iPhone ще бъде iPhone 6, който ще дебютира през пролетта на 2012. Тук информацията се покрива с предишен слух, за който сме писали, според който продажбите на Apple iPhone 6 ще стартират през следващата пролет и той ще има нискотемпературен полисилициев LCD дисплей, произведен от Sharp, което ще позволи устройството да бъде по-тънко и по-леко.

източник: Macotakara чрез AppleInsider

0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories