x PhoneArena is hiring!

Платените приложения в Android Market са достъпни за още 99 страни

Платените приложения в Android Market са достъпни за още 99 страни
Google най-после пусна дългоочакваната функционалност, която със сигурност много ще зарадва разработчиците – достъп до платените приложения в Android Market вече имат още 99 държави, сред които и България. Досега само 14 страни имаха достъп до платените приложения, така че с общ брой от 113 Google покриват почти всяка страна, в която се издават дебитни и кредитни карти, тъй като именно с тях се плаща за приложенията.

Голям брой хора съобщават че платените приложения се появяват в Android Market на техните телефони, с цени в местната валута, и че със своите дебитни или кредитни карти те вече са си купили приложения, въпреки че функционалността ще е изцяло готова чак следващата седмица. Досега потребителите на Android в тези страни бяха принудени да си теглят .apk файловете на приложенията от други места, ако искаха дадено платено приложение.

Освен това Android Market обръща повече внимание на намирането на най-добрите приложения в различни категории, Top Paid (Топ платени), Top Free (Топ безплатни), Editor's picks (Препоръчани), Top Grossing (Най-продавани) приложения и така нататък. С над 250 000 приложения в Android Market, намирането на това което търсите се превърна в затруднение, и се радваме да видим, че Google се старае да намери решение. 

източник: Google

Платените приложения в Android Market са достъпни за още 99 страни

FEATURED VIDEO

0 Comments

Стани първият написал коментар.

LATEST_STORIES