x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

Печелите награда, ако доведете приятел в LOOP

Публикувано: , публикувано от PhoneArena Team

Tags :

Печелите награда, ако доведете приятел в LOOP
До края на месец юни всички абонати на LOOP могат да участват в кампанията „Доведи приятел” и да спечелят награда. Условието за участие е ваш приятел да се присъедини към мрежата на младите. Достатъчно е вашият приятел да посочи името и телефона на своя „наставник”, като всеки, който е успял да привлече към LOOP един или повече приятели по време на кампанията, печели награда.

Ако привлечете един нов абонат, наградата е MP3 плеър или летен подарък като например плажна кърпа LOOP. Ако доведете трима приятели – наградата е iPod Shuffle или мобилен телефон Nokia 1616. Потребителите, които привлекат трима абонати ще получат като награда M-Tel А100. Абонатите на LOOP, които включат в кампанията осем приятели ще могат да избират между DVD плеър и таблет. В края на LOOP „Доведи приятел“, потребителят довел най-много приятели, ще получи голямата награда – iPhone.

Освен това, всеки нов абонат, който се присъедини към мрежата на LOOP по време на кампанията също ще получи подарък. Сред наградите са безплатен мобилен интернет, пакети с включени  SMS, MMS, минути за видеоразговори, уикенд минути в мрежата на М-Тел или безплатна първа месечна такса от абонамента. За да получите наградата си трябва да посетите магазин на М-Тел и да посочите имената на своите последователи.

източник: М-Тел

0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories