x PhoneArena is hiring!

Най-добрите телефони на MWC 2011: изборът на PhoneArena

Най-добрите телефони на MWC 2011: изборът на PhoneArena
Тази година на изложението Mobile World Congress не бяха представени каквито и да е изненадващи иновации, а по-скоро само се затвърди тенденцията да се произвеждат телефони предимно с Android. Почти всеки производител представи смартфон с някаква версия на Android, като единствено таблетите бяха изключение. Все още телефоните са най-предпочитаните джаджи, но сред толкова много подобни устройства сигурно се чудите кое да изберете. Ние селектирахме най-добрите смартфони, които бяха представени на изложението, така че да не се чувствате като замаяни сред безбройните нови модели телефони.

Но преди да започнем, трябва да споменем, че през по-голямата част от шоуто, прожекторите паднаха върху решението на Nokia да използва Windows Phone 7. Това означаваше, че Nokia няма да представи нови телефони на MWC и на практика ще има нулева година, когато най-големият производител на телефони в света няма да представя класни смартфони! Като имате предвид това, нека продължим с най-добрите телефони от MWC 2011:

1. Samsung Galaxy S II – на първо място поставяме Samsung Galaxy S II. Не случайно навсякъде имаше поставени плакати със смартфона – това е първият двуядрен телефон на Samsung, който надгражда върху супер успешния модел Galaxy S. Наследникът на Galaxy S има по-голям екран от предшественика си, както и по-тънко тяло, така че най-вероятно това ще е най-тънкият смартфон на пазара!

2. LG Optimus 3D - LG Optimus 3D отбеляза супер резултати на бенчмарк теста, като най-вероятно това се дължи на двуядрения процесор на телефона. Optimus 3D предлага 3D екран, който създава стереоскопични изображения без да е необходимо да слагате специални очила, но в крайна сметка, повечето хора ще се замислят дали да изберат този телефон, тъй като той има големи размери, а и е снабден с прекалено много функции.

3. Sony Ericsson XPERIA Play - Sony Ericsson представи няколко интересни смартфони, сред които без съмнение се откроява XPERIA Play. Това е първият сертифициран PlayStation телефон. Смартфонът има много добри възможности за гейминг и ние го обикнахме, освен това контролите за управление са много удобни и лесни за използване. Когато устройството дебютира по магазините ще има 50 достъпни заглавия на игри, които са специално направени за XPERIA Play.

4. HTC Incredible S – HTC не представи много интересни смартфони на изложението MWC, тъй като дори нямаше предложение с двуядрен процесор. Но Incredible S e добър телефон с Android, който има собствен стил (на гърба) и е захранен от 1GHz Qualcomm процесор.

Специално признание получава:

- HP Pre 3 – той беше обявен няколко дена преди старта на Mobile World Congress и точно заради това не присъства в нашия списък. Няма как да не признаем, че новият Pre е един от най-вълнуващите телефони, които дебютираха през тази година. WebOS изглежда страхотно на 3.6-инчов екран, а като добавим и по-голямата клавиатура, този привлекателен телефон може да се превърне в шанса на HP да продължи славата на линията Pre и да спечели по-добри позиции на пазара на смартфони. Единственият минус – ще трябва да почакате до лятото, ако искате да си го купите.

Най-добрите телефони на MWC 2011: изборът на PhoneArena


FEATURED VIDEO

1 Comments

1. guest нерегистриран

и какво да го правя този 2 ядрен процесор? Всеки си използва телефона за каквото прецени но да ви кажа честно тествах напоследак доста телефони с честота под 1гхз и стари модели 2010 :) та крайният резултат беше 10игри + 30 други приложения едновременно и телефона работише без проблем,тествах и на други и всички пускат над 20 приложения едрновременно и всичко е наред като се има в предвид ,че има поне 2-3 3д игри,а сега се замислете дали ще дам 1000лв близо за един от тези "невероятни" телефони само заради малко повече честота на процесора и малко рам която така или иначе е ИЗЛИШНА ...?

LATEST_STORIES

This copy is for your personal, non-commercial use only. You can order presentation-ready copies for distribution to your colleagues, clients or customers at https://www.parsintl.com/phonearena or use the Reprints & Permissions tool that appears at the bottom of each web page. Visit https://www.parsintl.com/ for samples and additional information.