x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

Най-добрите диспечери на задачи за Android

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

Най-добрите диспечери на задачи за Android
Значи сте се сдобили с лъскав нов смартфон с Android и просто не можете да му се наситите? Нон-стоп пишете съобщения, следите Facebook, ровите в интернет и теглите, и правите всичко друго, на което телефона е способен? Докато непрекъснато използвате телефона си може да сте забелязали, че батерията свършва доста бързо. Всъщност може дори да се каже, че животът на батерията просто не струва. Това е така, защото всяко нещо което правите, всяко приложение което стартирате в своя Android смартфон продължава да работи на заден план дори когато не го ползвате. Ако искате да знаете кои са най-добрите приложения за удължаване живота на батерията на вашия Android, продължавайте да четете.

Най-добрият и най-популярния диспечер на задачи е Advanced Task Killer. Освен че е много лесен за ползване, той е много ефективен. Това приложение показва списък на всички процеси и програми които работят в телефона. Всяко нещо в списъка има зелена отметка до него, което значи че това приложение ще бъде затворено когато натиснете бутона “kill selected apps”. Ако искате нещо да продължи да работи на заден план, като приложението за музика Pandora да речем, просто махате отметката до него. Освен това има настройка, която автоматично спира приложения. Просто, ефективно, и няма да ви струва и стотинка.

Друго популярно приложение, което може значително да подобри живота на батерията, се нарича Juice Defender. За щастие това също е безплатно приложение, въпреки че има добавка Ultimate Juice, която ще ви струва няколко лева. Но засега да се концентрираме върху основното приложение. Диспечера разполага с няколко нива на настройка, като „агресивно“ и „екстремно“. Juice Defender върши задачи като например да изключва връзката за данни, когато не се ползва. Повярвайте ни като казваме, че това наистина пести доста батерия. Приложението дори ви показва в панела за съобщения какво подобрение може да очаквате. Силно ви го препоръчваме.

Advanced Task Manager е друго чудесно приложение което си струва да опитате. Не се заблуждавайте от името му, това приложение и Advanced Task Killer са дело на различни разработчици. Главното предназначение на това приложение е да пести батерията, да ускори работата на телефона, да освободи памет и, разбира се, да спира работещи във фонов режим задачи. Приложението е напълно безплатно и е било изтеглено няколко стотин хиляди пъти. Други добри функции са спирането на приложения при изключването на екрана, уиджет за спиране на процеси с едно докосване на екрана, възможност за бърза деинсталация на приложения и дори поддръжка за Android 2.3. Опитайте го, няма да се разочаровате.

Advanced Task Killer
Juice Defender
Advanced Task Manager

Advanced Task Killer

Juice Defender

Advanced Task Manager


Още една качествена програма за удължаване живота на батерията е Advanced Battery Improve. Това приложение обединява в един пакет всички функции, които правят другите продукти успешни. Когато стартирате приложението ще видите списък на всичко, което работи на заден план, подобно на Advanced Task Killer. То може да изключи функции като Wi-Fi, когато не ползвате телефона. Разработчиците твърдят, че приложението може да подобри живота на батерията с 30% до 50%, така че можете спокойно да го пробвате. Напълно безплатно.

Advanced Battery Improve
Android Booster
Super Task Killer 2011

Advanced Battery Improve

Android Booster

Super Task Killer 2011


Има и много други приложения които можете да вземете под внимание. Можете да пробвате Android Booster и Super Task Killer 2011, които също са безплатни. От платените приложения доста сериозни са System Panel App/Task Manager и Pro версиите на Advanced Task Killer и Advanced Task Manager. Въпреки това тези четири, които описахме по-подробно горе би трябвало да са достатъчни и да свършат добра работа. Така че пишете съобщения, следете Facebook, ровете се в интернет и теглете, защото сега знаете кои приложения да изтеглите за да подобрите поне отчасти живота на батерията си. Кажете мнението си за тези приложения в коментарите! 

10 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories