x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

Много страни може да получат ограничен Windows Phone 7

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

Тази статия съдържа неофициална информация.

Много страни може да получат ограничен Windows Phone 7
Появи се слух, според който Windows Phone 7 ще излезе в орязана версия за някои страни. По-точно това са страните, в които английският, френския, италианския, немския или испанския не са сред официалните езици.

Сред предполагаемите ограничения за изданията на WP7 за тези страни са: липса на свързаност с XBOX Live, липса на поддръжка на Zune, и ограничен Marketplace. Такива устройства ще имат само стандартна клавиатура (без символи на своя език), само интернет съдържанието и имейлите ще могат да се показват на съответния език – не и менютата, и устройствата няма да могат да използват функциите copy/paste.

Някои неща не ни изненадват, като например поддръжката за Zune, в момента достъпна само в САЩ. В крайна сметка и тези държави ще получат пълната функционалност на операционната система, но това може да отнеме време.

Знаем какво си мислите, „Как се отразява това на нашата версия на WP7?“. Никак. Не се притеснявайте, още чакаме премиерата на продукта. Интересно е обаче да разберем графика на пускане на платформата на Microsoft. По-важно от това всички да са свързани със Zune е да видим дали събитието на 11-ти октомври в Ню Йорк ще предизвика голямо вълнение в сферата на мобилните телефони. 

източник: WMExperts

2 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories