x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

Изтекоха официални снимки на LG Optimus 7 и видео на Samsung Omnia 7

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

Изтекоха официални снимки на LG Optimus 7 и видео на Samsung Omnia 7
LG E900, който вероятно ще носи търговското име Optimus 7 когато излезе в продажба, вероятно ще е един от първите Windows Phone 7-базирани устройства, които ще могат да се закупят. Той беше фотографиран още като прототип, а после беше показан и във видео.

За капак изтекоха и официалните снимки на LG E900/Optimus 7 предназначени за медиите, които са доста по-ясни от преди, като телефонът изглежда сравнително тънък, и има интересно изглеждаща кръгла метална пластина около камерата на гърба. Понеже LG E900 първо ще излезе в Европа, повечето информационни течове идват оттам.

Този специално идва от Германия, и сега остава само да научим цената на телефона и кои оператори, освен Vodaphone, ще продават това Windows Phone 7 устройство.

Изтекоха официални снимки на LG Optimus 7 и видео на Samsung Omnia 7


Други новини за WP7 включват това видео по-долу, в което за над 13 минути е представен Samsung GT-i8700, наречен още Omnia 7,  и в което се разкрива всяко кътче на интерфейса. Жалко че не е  HD, но дава добра представа какво могат да ни предложат Samsung с техните Windows Phone 7 смартфони. 

LG E900 спецификации
Samsung Omnia 7 спецификации

източник: BestBoyz.de (преведено) & Engadget

0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories