x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

Huawei планира Android смартфон от „висок клас“ по-късно тази година

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

Huawei планира Android смартфон от „висок клас“ по-късно тази година
Когато чуете да се говори за китайският производител Huawei, в главата ви обикновено се появяват мисли за по-бюджетни телефони, въпреки че за мнозина компанията не е сред любимите марки. Все пак, вече видяхме техният опит в сферата на Android - Huawei IDEOS X5, на който обаче му липсваха впечатляващи характеристики, които да го превърнат в сериозен конкурент на пазара.

Но явно нещата ще се променят, защото китайците са решили да произведат Android смартфон от „висок клас“ през втората половина на тази година – което би могло да значи, че може да го видим още през юли. Засега няма много информация за устройството, но се предполага че дисплеят ще е 3.7 инча и ще има “3D интерфейс” върху Android 2.3 Gingerbread. 3.7 инча си е приличен размер за дисплей, но не привлича така вниманието както екраните от 4 инча и нагоре, които са модерни напоследък.

Във всеки случай сме сигурни, че те ще действително ще съумеят да направят устройство от висок клас, но което е по-важно – най-вероятно то ще е с подобаващата за продуктите на компанията достъпна цена. 

чрез IntoMobile

0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories