x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

HTC ще показват своите Windows Phone 7 устройства на 11-ти октомври

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

HTC ще показват своите Windows Phone 7 устройства на 11-ти октомври
Знаем местоположението - Ню Йорк и Лондон – на голямото събитие на Microsoft по световния дебют на Windows Phone 7 на 11-ти октомври. Знаем и повечето играчи – към Стийв Балмър за встъпителната програмна реч в 16:30 ч. българско време ще се присъедини изпълнителния директор на американския оператор AT&T Ралф де ла Вега, и тя ще се предава на живо през сателит и на събитието в Лондон.

В следващите етапи на продължаващото цял ден събитие, T-Mobile ще демонстрира на отделно място някои от предстоящите си Windows Phone 7 устройства и услуги. Сега идва ред и на HTC да обвяват своето присъствие там. Знаете ли с какво ще се представи компанията? Ами че с HTC HD7 разбира се. Слуховете са, че HTC може да блеснат и с музикално-ориентирания T8788, и неговия огромен високоговорител.

В Европа първите WP7 телефони ще излязат на 21-ви октомври, и в центъра на събитията са LG E900 и HTC Mozart.

Снимки на 3.7-инчовия HTC Mozart с 8-мегапикселова камера изтекоха в мрежата вчера, потвърждавайки слуховете, и след това смартфона за кратко беше забелязан на английската страница на Orange, след което страницата беше свалена. Надяваме се Samsung Omnia 7 и HTC Mondran също да не се забавят дълго. 

Samsung Cetus спецификации
LG E900 спецификации
Samsung Omnia 7 спецификации

източник: WMExperts

HTC Mozart

HTC Mozart


0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories