x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

HTC PLAY може да е магазин за игри на HTC

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

HTC PLAY може да е магазин за игри на HTC
Факт е, че средностатистическият потребител на смартфон или таблет прекарва все повече време в играене на игри на своето мобилно устройство. Следователно, изглежда много логично производителите на смартфони да се възползват от тази тенденция, нали? Изглежда че точно над това работи HTC – след като в страницата на Офиса по патентите и търговските марки в САЩ (USPTO) се разкри, че тайванската компания е подала патент за собствено приложение със запазена марка. Оттогава започнаха и спекулациите, че HTC разработва свой собствен гейм портал.

HTC PLAY – това е запазената марка, която компанията е регистрирала, и съдейки по името и описанието на услугата, най-вероятно ще има нещо общо с мобилните игри. В подадения патентен документ се забелязват характеристики като „услуги под наем” и „софтуер, предоставен чрез интернет”, което още повече потвърждава тази хипотеза. За някои от вас, този ход може да не е толкова изненадващ, тъй като HTC вече представи HTC Watch, която е услуга за стрийминг на видео. Освен този патент, компанията е подала заявление за търговските марки HTC Read и HTC Listen, което означава, че вероятно бъдещите устройства на HTC ще се продават с предварително инсталирани различни хъбове с медия и забавления.

За съжаление, в момента не се знае кога или дали въобще ще стартира услугата HTC PLAY, но да се надяваме, че ако се появи, тя ще успее да задоволи изискванията на взискателните геймъри.

източник: USPTO чрез SlashGear

0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories