x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA
  • Options
    Затвори

GLOBUL и М-Тел обжалват решението на КЗК относно най-добрата 3G мрежа в страната

0. phoneArena публикувано на 03 юни 2011, 09:27

Няколко дена след като Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) отхвърли жалбата за спиране на рекламата, която представя 3G мрежата на VIVACOM като най-доброто в страната, GLOBUL и М-Тел заявиха, че обжалват това решение...

Това е дискусия към новина. За да прочетете новината, моля кликнете тук

публикувано на 03 юни 2011, 13:06

1. Moripin (нерегистриран)


Не е от толкова голямо значение какви са скоростите и мрежите.. Но, с тази порочна и престъпна практика на надписване на сметки и подвеждане на клиенти, Глобул и Мтел сами си бият дузпата! Според мен има само един оператор, заслужаващ клиенти..

публикувано на 04 юни 2011, 10:03 1

2. Fan_86 (нерегистриран)


Глупости. Дрън Дрън, че пляс. Авера, с първо съобщение според мен трябва да влезе малко в час! Абонат съм на Мтел. 3G покритието е изключително добро. Също така Мтел ми надписаха сметка като ми начислиха няколко месечни такси. Обадих се на оператор, преразгледаха ми молбата и ми въстановиха парите като депозит. Мтел проявиха коректност! Нямам намерение изобщо да се махам от мобилен оператор номер 1 на България. Услугите са по-добри от Виваком, *88 е безплатна. Свързването с оператор също е безплатно. Мтел имаха проблем с надписването на сметки и той е вътрешен. Но всичко е наред със системата им. Уважаеми потребител на Виваком, колко са Ви абонатите на този мобилен оператор. В момента, кой ти говори с БТК. Имам телефон на БТК вкъщи на половин такса. За 7.80 на месец имам 30 минути към БТК мрежата. Айде няма нужда да ми хвалиш Виваком...Предлагат ми цифрова телевизия с чиния, която е пълна пародия, която не може да се сравнява с Булсатком. Обслужването на Виваком е просташко. Отивам да разглеждам телефон (искам да подчертая, това е офис във Велико Търново, който се намира на ул. Николай Габровски 92 ) и момчето ми вика:"За какво си дошъл тук. Какво ти трябва!" Нормално ли е това като обслужване! Избират ми някакви некадърници с връзки, които даже нямат подход към клиентите си. Ето затова никога няма да ги избера като оператор. Искам също така да кажа, че съм запознат и с Глобул. Имат добро покритие и много хубави абонаментни планове. За 6.90 на месец - имам 2000 минути към 5 номера, 2000 смс към тях, още 2000 минути към всички Глобул номера от 22:00 до 8:00х + събота и неделя цял ден. Какво по-изгодно от това. Стойте си на оператора, заслужаващ клиенти и приятно говорене със сътрудник на Виваком, при положение, че единствено той може да ви каже оставащите минути, като естествено трябва да си кажете телефонния номер и трите ви имена. Колко "удобно" само!

публикувано на 07 юни 2011, 14:28

3. petarcho (нерегистриран)


Определено си фен на мтел но ти си знаеш!Казвам само-пътувам много и най-лошия обхват(не говоря за 3G)е на мтел!Смених десетина апарати и ефекта е един и същ,дори при движение прекъсва разговорите!Да не говорим,че не ми дадоха разпечатка(преди време)и за 72лв.сметка ми изпратиха съдия изпълнител пред вратата ДОРИ и след като аз по безспорен начин доказах чрез документи че лъжат!Е това ако е фирма-жив и здрав да си!

публикувано на 09 юни 2011, 04:07

4. fS (нерегистриран)


Mentel i Globul sa sadnaha neshto, hahahaa

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories