x PhoneArena is hiring!

BlackBerry събира разработчици от всички краища на Балканите в София на 11 юли

BlackBerry събира разработчици от всички краища на Балканите в София на 11 юли
Софтуерни разработчици от България и целия Балкански полуостров ще имат възможност да се съберат в София на 11 юли, за да присъстват на конференцията BlackBerry 10 Mini Jam.

Конференцията се организира от канадската компания с цел популяризиране на платформата BlackBerry 10 OS сред тукашните майстори на софтуерни приложения. Специален гост на събътието ще е г-жа Линда Чау, която заема длъжността „маркетинг директор по разработките“ в BlackBerry. Самата тя ще изнесе лекция пред присъстващите разработчици от България и останалите Балкански държави.

BlackBerry Developer Group Balkan ще започне да проучва потенциала за развитие в България и още тази година първите резултати от съвместната работа на българските разработчици и BlackBerry ще са налице.“ съобщава Бранко Николич, представител на BlackBerry Developer Group Balkan.

От BlackBerry изрично споменават, че без значение дали специализирате в Native, Web или Android разработване, BlackBerry 10 Mini Jam ще има какво да предложи за всекиго от вас.

Както споменахме в началото, BlackBerry 10 Mini Jam ще се проведе в София на 11 юли, като началният час на коференцията е 9:00 ч. Мястото на събитието е Betahaus | Sofia, а за да се регистрирате е необходимо да посетите този уеб-адрес.

BlackBerry събира разработчици от всички краища на Балканите в София на 11 юли

източник: BlackBerry

FEATURED VIDEO

0 Comments

Стани първият написал коментар.

LATEST_STORIES