x PhoneArena is hiring! Reviewer in the USA

Apple потвърждава iOS 5, iCloud - ще ги представи на 6 юни

Публикувано: , публикувано от PhoneArena team

Tags :

Apple потвърждава iOS 5, iCloud - ще ги представи на 6 юни
Събитието WWDC на Apple, което ще започне на 6 юни е едно от най-очакваните събития в технологичния свят през тази година, но какво ще бъде представено там? Компанията от Купертино потвърди, че на събитието ще има важни представяния, сред които обявяването на iOS 5.0 – следващия голям ъпдейт на мобилната операционна система на Apple, както и iCloud – „облачна” музикална услуга.

„На събитието, Apple ще представи следващото поколение на софтуера – Lion – осмият голям ъпдейт за Mac OS® X; iOS 5 – следващата версия на мобилната операционна система, която захранва iPad®, iPhone® и iPod touch®; както и iCloud® - бъдещата „облачна” музикална услуга на Apple”.

Това е първото официално потвърждение за „облачната” музикална услуга, докато слуховете за iOS 5 се потвърдиха, когато на медиите получиха покани за събитието. В обявяването не става дума за iPhone 5, следователно изглежда, че всички слухове за по-късното представяне на устройството, вероятно през септември, ще се окажат верни и WWDC ще е събитие, предназначено само за представяне на софтуер.

Въпреки това, предварителното обявяване на „облачната” услуга и iOS 5 повдига много въпроси, тъй като обикновено Apple пази в тайна до последния момент за какво ще е дадено събитие. Но никога не знаем какво може да очакваме от легендарния директор на Apple Стив Джобс, който лично ще представи новите софтуерни продукти на американската компания.

източник: Apple

0 Коментари
  • Options
    Затвори

Желаете да коментирате? Моля логнете се или се регистрирайте.

Latest stories